Man aangehouden voor diefstal auto

25 september 2010

DORDRECHT - Een 52-jarige man uit Harderwijk is vrijdagavond 24 september aangehouden voor diefstal van een personenauto. Agenten reden door een eenrichtingsstraat aan het Oranjepark toen de man in een personenauto hen tegemoet kwam rijden.

De agenten hielden de personenauto hierop staande en controleerden de gegevens van de man. Daarbij bleek dat de man niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Tevens bleek de auto niet op naam van de bestuurder te staan. Uit navraag bij de eigenaar van de auto, bleek dat deze diezelfde middag gestolen was vanaf de Singel. Hierop is de man aangehouden. De eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.