Rijbewijs kwijt na rijden onder invloed op de Singel

25 september 2010

DORDRECHT - Een 62-jarige man uit Dordrecht heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 25 september eveneens zijn rijbewijs moeten inleveren wegens rijden onder invloed. Agenten onderwierpen de man aan een routinecontrole op de Singel.

Uit de blaastest die werd afgenomen bleek dat de bestuurder te veel gedronken had. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het bureau. Met de ademtest die werd afgenomen werd 775 ug/l gemeten, terwijl 220 ug/l strafbaar is gesteld. Hierop is het rijbewijs van de man ingenomen. Na verhoor is de man met een rijverbod van 9 uur heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.