Bromfietser gewond bij aanrijding op de N3

26 september 2010

DORDRECHT - Een 32-jarige bromfietser is vrijdagavond gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. Een 22-jarige man uit Dordrecht reed met zijn auto over de Provinciale weg vanuit de richting Stadspolders.

Ter hoogte van de N3 wilde hij de oprit oprijden toen plots van links de bromfietser kwam aanrijden. Een aanrijding kon vervolgens niet worden voorkomen. De snorfietser raakte gewond en is per ambulance naar een ziekenhuis in Dordrecht overgebracht. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd. 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.