SENSE11 in Bibelot

26 september 2010 door Paul Schrandt
SENSE11 in Bibelot

DORDRECHT - Afgelopen zaterdag 25 september werd voor de tweede keer SENS11 in Bibelot georganiseerd.

SENS11 is een zintuigprikkelend dance evenement met een totaalbeleving van muziek. Muziek hoor je namelijk niet alleen, tijdens dit evenement VOEL, PROEF, RUIK en ZIE je het! Artiesten, videojockeys, dansers, aromajockeys, lichtkunstenaars, smaakperformers en trillingsmechanismen creëren samen een muziek- en dance ‘experience’ die vernieuwend en grensoverschrijdend is zodat bij iedereen de zintuigen geprikkeld zullen worden.

SENS11 komt voort uit een trainingstraject waarbij de krachten en talenten van mensen met en zonder een (verstandelijke) beperking worden ontwikkelend en getoond op het evenement.

Foto: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.