Feestelijke opening Koopjeshof

27 september 2010
Feestelijke opening Koopjeshof

DORDRECHT - Vrijdag 25 september opende Verpleeghuis De Sterrenlanden hun winkel voor tweedehands artikelen, met de naam “Koopjeshof”.

Deze winkel is dagelijks geopend van 13.00 tot 16.30 uur en is te bereiken via de hoofdingang van De Sterrenlanden op het adres Minnaertweg 4, 3328 HN Dordrecht in Sterrenburg.

De opbrengst van de winkel gaat, evenals van de rommelmarkt die elke laatste zaterdag van de maand wordt gehouden, naar de Stichting Ontspanning & Dienstverlening, komt met andere woorden in zijn geheel ten goede van de bewoners van De Sterrenlanden.

Voor de naam van de winkel konden belangstellenden een voorstel indienen. De twee winnaressen bedachten resp. Hofleverancier en Koopjeshof. Het begrip hof is een verwijzing naar de namen van de afdelingen in het Verpleeghuis.

Bij de opening van de winkel werden de gekozen namen onthuld. Na toespraken van locatie manager Eric van de Ploeg en Gerard Baas, voorzitter van de Stichting Ontspanning en Dienstverlening, onthulden de winnaressen een schild met de volledige naam en knipten het lint door.

De Koopjeshof werd direct druk bezocht en kreeg ook zaterdag, tegelijk met de maandelijkse rommelmarkt, veel aanloop.

In de Koopjeshof zijn naast artikelen uit grootmoederstijd en huishoudelijke producten, ook o.a. speelgoed, kleding, schilderijen, sieraden, enz. te koop.

 Voor meer foto's, zie www.tomsschaakboeken.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.