Heijmans meldt opdracht 22 miljoen euro Leerpark Dordrecht

27 september 2010

DORDRECHT -Het leerpark in Dordrecht krijgt steeds meer vorm, zo blijkt uit een persbericht dat  Heijmans nv (HEIJM.AE) voor de opening van de beurs bekend heeft gemaakt. Het bedrijf  heeft van wooncorporatie Woonbron de opdracht gekregen voor het realiseren van appartementen, parkeerplaatsen en commerciele ruimten op het Leerpark in Dordrecht.

Het bouwbedrijf uit Rosmalen meldt maandag dat de overeenkomst afgelopen woensdag getekend is. De opdracht kent een waarde van euro 22 mln, aldus Heijmans.

Het bedrijf start midden november met de werkzaamheden, en verwacht het project in het najaar van 2012 af te ronden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.