Drugs aangetroffen op de A16: mannen aangehouden

27 september 2010

DORDRECHT - Een 38-jarige automobilist uit Rotterdam en een 23-jarige man uit Vlissingen zijn op 26 september rond 22.00 uur op de A16 ter hoogte van Dordrecht aangehouden. Volgens de politiegegevens had de tenaamgestelde van de auto geen rijbewijs.

Daarop kreeg de bestuurder een stopteken. De bestuurder bleek niet de tenaamgestelde te zijn en had wel een rijbewijs. Hij had in zijn auto ook een zakje met enkele tientallen grammen (vermoedelijk) cocaïne. Zijn bijrijder bleek een boete van ruim 500 euro openstaan.  Beiden werden daarop aangehouden en ingesloten. De verdachten worden verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.