Auto in brand na aanrijding in de Hugo de Grootlaan

28 september 2010

DORDRECHT - Een 40-jarige vrouw uit Zwijndrecht is ongedeerd gebleven, nadat ze op de Hugo de Grootlaan tegen een stilstaande auto aanreed. Deze werd bestuurd door een 22-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht, die stond te wachten voor een rood verkeerslicht.

Mogelijk zag  de vrouw de auto te laat. Een kopstaart-aanrijding was het gevolg. Na de klap vloog de auto van de vrouw in brand. De bestuurster kon er tijdig uit ontsnappen. Een omstander begon de brand meteen te blussen, waarna de brandweer het snel overnam. De auto is uiteindelijk weggetakeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.