Gesnapt achter het stuur zonder rijbewijs op de Wega

29 september 2010

DORDRECHT - Een 18-jarige jongeman uit Dordrecht is dinsdagmiddag 28 september aangehouden wegens rijden zonder rijbewijs. De knul reed in een leaseauto en viel gezien de combinatie jeugdig uiterlijk en in het bezit van een leaseauto op bij surveillerende agenten.

Zij controleerden de bestuurder op de Wega. Hij vertelde direct geen id-bewijs bij zich te hebben en ook geen rijbewijs te hebben. Na een poging er met een valse naam onderuit te komen, viel hij door de mand en werd aangehouden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.