Mannen aangehouden op het Van Oldenbarneveltplein en de Ruys de Beerenbrouckweg

30 september 2010

DORDRECHT - Een 36-jarige man uit Dordrecht en een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn op 29 september aangehouden. Beiden zaten in één auto. Toen agenten wilden hen controleren, rende de 36-jarige ineens weg.

Dat hielp niet, want hij was snel achterhaald en werd op het van Oldenbarneveltplein gestopt. Hij had geen identiteitsbewijs bij zich en werd aangehouden.

Zijn passagier probeerde vervolgens weg te rijden, maar kwam niet ver met de auto. Toen de agenten hem aanspraken, nam hij de benen. Een agent vorderde daarop de fiets van een passant en hij kreeg de man op de Ruys de Beerenbrouckweg te pakken. Hij bleek een boete te hebben openstaan. Beiden zijn na verhoor heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.