Toezichthouder bedreigt: man aangehouden op de Vest

30 september 2010

DORDRECHT - Een 23-jarige man uit Dordrecht is op de Vest aangehouden. Hij had kort daarvoor een gemeentelijke toezichthouder bedreigd. De toezichthouder had gezien dat de verdachte alcohol dronk en gaf hem de keus om de drank weg te gooien of een proces-verbaal in ontvangst te nemen.

In plaats daarvan koos de man ervoor de toezichthouder meermalen woordelijk te bedreigen. Daarop werd de politie gewaarschuwd. Toen agenten de man meenamen, maakte hij nog een slaande beweging naar de toezichthouder, maar hij raakte hem niet. Hij heeft aangifte gedaan. De verdachte is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.