Jongeman aangehouden met 2 alarmpistolen dankzij allerte getuigen

03 oktober 2010

DORDRECHT - Dankzij een alerte getuige heeft de politie op zaterdagmiddag 2 oktober een 20-jarige man uit Dordrecht aan weten te houden op de Thorbeckeweg met twee alarmpistolen in zijn bezit. De getuige meldde surveillerende agenten in de Genestetstraat dat hij even daarvoor twee personen met een alarmpistool had zien schieten in de Colijnstraat. Op basis van het signalement en de soort auto werd de 20-jarige gespot bij een tankstation op de Thorbeckeweg. Hij had inderdaad twee alarmpistolen in het dashboardkastje en bekende ermee op de grond geschoten te hebben in de Colijnstraat. De verdachte werd op het bureau verhoord en daarna heengezonden. De alarmpistolen zijn in beslaggenomen. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.