Pieter Sandijck heer en meester in schaakkompetitie Klockelaer

07 oktober 2010

DORDRECHT -Bij de (overdag) schaakclub De Klockelaer is Pieter Sandijck heer en meester. Hij heeft duidelijk de leiding genomen in de najaarscompetitie.  In de hoofdgroep A, met dertien deelnemers, is hij volgens de verslaggever van de website www.tomsschaakboeken.nl niet bij te benen. Oud-kampioen Rien Hardam zou een concurrent kunnen zijn, maar heefft te weinig partijen gespeeld. Op papier lijkt Tom van Bokhoven de naaste belager te zijn.

Schaakliefhebbers kunnen de competitie elke donderdagmorgen vanaf half tien volgen in de Klockelaer aan de Tak van Poortvlietstraat in Crabbehof.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.