Man met inbrekersgereedschap aangehouden op de Laan van Londen

07 oktober 2010

DORDRECHT - Een 38-jarige man uit Dordrecht is op 7 oktober op de Smitsweg aangehouden. Kort daarvoor zagen agenten op de Laan van Londen een auto verdekt geparkeerd staan. Toen bleek dat deze op naam stond van een familielid van een zogenaamde veelpleger, werd besloten de auto in de gaten te houden.

Na een paar minuten reed de auto weg en werd de bestuurder staande gehouden. De bestuurder bleek de betreffende veelpleger te zijn. In zijn auto had hij inbrekersgereedschap liggen. Dat mag men ’s nachts niet voorhanden hebben en de man werd daarop aangehouden. Hij is ingesloten en wordt verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.