Grofvuilcontainers in Oud Krispijn

07 oktober 2010

DORDRECHT - De aankomende week staan er weer een aantal dagen grofvuilcontainers in Oud Krispijn. Bewoners kunnen zo gemakkelijk vuil uit tuinen, schuren en de zolder kwijt.

De containers zijn op 12, 13 en 14 oktober van 10.00 – 16.30 uur te vinden op de volgende locaties:

Dinsdag 12 oktober: Patersweg, Breitnerstraat, Mesdagstraat en Willem Marisstraat.

Woensdag 13 oktober: Valeriusstraat, Viottakade en het Sweelinckplein. Op het Sweelinckplein staat naast een grofvuil- ook een groencontainer. Tussen 13.00 – 16.30 uur organiseren bewoners van de Componistenbuurt (straten rond het Sweelinckplein) een veegactie in de buurt. Om 13.30 is er voor kinderen een spel op het Sweelinckplein.

Donderdag 14 oktober: Tollensstraat, Bilderdijkstraat, PC Hooftstraat en de Jacob Catsstraat. Tussen 13.00 – 15.00 uur staan jongeren klaar om bewoners te helpen grofvuil naar de containers te brengen.

Heel de maand oktober
De hele maand oktober staat in het teken van Oud Krispijn gewoon Schoon. Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud om samen de wijk mooier en schoner te maken. Elke week is er iets te doen dat te maken heeft met Oud Krispijn gewoon Schoon. De schoonmaakdagen maken hier onderdeel vanuit. Ook de basisscholen, het Kinder- en Jongerenwerk in Oud Krispijn hebben deze maand extra aandacht voor een schone wijk.

Programma
Het complete programma is te vinden op www.oudkrispijn.nl/schoon. Oud Krispijn gewoon Schoon is inmiddels een jaarlijks terugkerend thema. Dit jaar heeft ook Nieuw Krispijn zich aangesloten onder de noemer Nieuw Krispijn Schoon. Ook daar vinden dezelfde soort activiteiten plaats.  

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.