Man met drugs aangehouden op de Patersweg

08 oktober 2010

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van donderdag 7 oktober op vrijdag 8 oktober een 32-jarige man uit Rotterdam aangehouden op de Patersweg. Surveillerende agenten controleerden de automobilist in verband met het vermoeden van drugs dealen. Hij had geen aannemelijke verklaring voor zijn bezoek aan Dordrecht en in zijn zakken werden zakjes hennep gevonden.

Bij een vervolgonderzoek in de auto troffen de agenten ook nog heroïne aan. De verdachte werd daarop meegenomen en ingesloten. De auto en de drugs zijn in beslag genomen voor onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.