Vrouw gewond na val met fiets op de Brugweg

09 oktober 2010

DORDRECHT - Een 76-jarige fietsster uit Dordrecht is op 9 oktober bij een eenzijdig ongeval op het fietspad van de Brugweg gewond geraakt. Daar waar het fietspad bij een tankstation afboog, reed de vrouw door nog onbekende reden rechtdoor.

Ze  kwam op het naastgelegen gras terecht en schoot door waarbij ze met haar hoofd tegen een huur-aanhangwagen van het tankstation aankwam. Ze was aanspreekbaar en is met een fikse hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.