Auto in brand aan de Frans Lebretlaan

09 oktober 2010

DORDRECHT - Een bestelbus die op de Frans Lebretlaan stond geparkeerd is op 9 oktober in brand geraakt. Niemand raakte gewond. De auto stond rond 02.20 uur ineens aan de voorzijde in brand, waarna de brandweer de vlammen bluste. De Unit Forensische Opsporing van de Politie Zuid-Holland-Zuid doet onderzoek naar de oorzaak van de brand, waarbij brandstichting nadrukkelijk niet wordt uitgesloten. De bestelbus is weggetakeld.

zie ook: Autobrand in Zwijndrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.