Verdachte van heling aangehouden op de Stationsweg

09 oktober 2010

DORDRECHT - Een 18-jarige man uit Dordrecht is op 8 oktober om 21.00 uur op de Stationsweg aangehouden. Agenten zagen hem door rood rijden en spraken hem op zijn gedrag aan. In plaats van te stoppen koos de man ervoor snel weg te rijden, wat geen zin had, want de agenten hadden hem binnen de kortste keren alsnog staande.

De man bleek op een fiets zonder slot te rijden die hij – naar eigen zeggen – voor een paar tientjes van een onbekende op straat had gekocht. Na zijn verhoor, zonder fiets, maar met een aantal bekeuringen kon de man zijn weg weer vervolgen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.