Pizzakoerier geschept op de Singel

11 oktober 2010

DORDRECHT -  Een 17-jarige pizzakoerier uit Dordrecht is op 10 oktober op de Singel aangereden door een personenauto die bestuurd werd door een 27-jarige vrouw uit Hendrik- Ido-Ambacht. De automobilist wilde op de Vrieseweg linksaf slaan om de Singel op te rijden.

Kennelijk dacht ze nog voor de tegemoet komende bromfietser langs te kunnen, maar dat bleek niet het geval. De jongen kwam met zijn hoofd op de voorruit van de auto terecht. Hij droeg een helm, waardoor hem hoofdletsel bespaard bleef. Ambulancepersoneel heeft hem nog gecontroleerd, maar de jongen hoefde niet naar het ziekenhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.