Schoorsteenbrand aan de Oudelandstraat

11 oktober 2010

DORDRECHT - In een woning aan de Oudelandstraat heeft op 10 oktober een schoorsteenbrand gewoed. Er vielen geen gewonden. De bewoners hadden kort voor de brand een allesbrander aangestoken.

Die veroorzaakte kennelijk zoveel hitte in de schoorsteen, dat het plafond ging smeulen. De brandweer heeft het plafond weggebroken en de smeulende resten verwijderd. Na controle met een warmtebeeldcamera konden de brandweerlui weer terug naar de kazerne.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.