Christenunie/SGP Dordrecht wil meer weten over controle gevaarlijke stoffen

12 oktober 2010
Christenunie/SGP Dordrecht wil meer weten over controle gevaarlijke stoffen

DORDRECHT -  Uit berichtgeving in de Telegraaf op vrijdag 8 oktober blijkt dat gemeenten te weinig toezicht houden op bedrijven die werken met gevaarlijke stoffen. Helaas wordt ook de gemeente Dordrecht daarbij ook genoemd. In een brief aan de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) zou de minister van VROM (Huizinga, CU) haar beklag doen over de passieve houding van gemeenten.

Volgens een persbericht van de VNG is de bewuste brief nog niet ontvangen. De fractie CU/SGP vindt dit signaal van de VROM-inspectie ernstig en verlangt dat B&W zo spoedig mogelijk tekst en uitleg geeft over de bevindingen en uiteraard zonodig maatregelen treft. Voor meer informatie, zie  www.vng.nl/eCache/DEF/1/01/029.html

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.