Winkeldievegge na achtervolging aangehouden op de Singel

13 oktober 2010

DORDRECHT -  Een 31-jarige vrouw uit Dordrecht is op 12 oktober op de Singel aangehouden. Personeel van een winkel aan de Johan de Wittstraat zagen haar de winkel verlaten zonder te betalen en spraken haar aan.

De vrouw zette het op een lopen met het personeelslid achter zich aan. Bij de achtervolging sloten zich een paar mensen aan. Op de Singel kwamen inmiddels gealarmeerde agenten het groepje rennende mensen tegen en hielden hen staande. Toen duidelijk werd dat één van hen de verdachte was en de rest de achtervolgers, werd de vrouw aangehouden. Ze bleek voor ruim 100 euro aan niet-betaalde kleding bij zich te hebben. De vrouw is na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.