Winkeldieven met gestolen fiets

14 oktober 2010

DORDRECHT - Twee 14-jarige jongens uit Dordrecht zijn op 13 oktober op de Johan de Wittstraat aangehouden. Ze hadden daar in een winkel een paar schoenen met een waarde van een paar tientjes weggenomen. Toen agenten met de duo naar de politieauto liepen, werden ze aangesproken door een man die hun meldde dat die ochtend de fiets van zijn dochter in Dordrecht gestolen was en dat hij deze voor de winkel zag staan. De agenten vroegen daarop de verdachten of zij daar meer van wisten en één van de 14-jarigen gaf aan dat hij daadwerkelijk op deze fiets had gereden. Daarop werd hem medegedeeld dat hij niet alleen van winkeldiefstal, maar ook van diefstal of heling van de fiets verdacht werd. Hij is in verzekering gesteld. Zijn even oude maatje is na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.