Drie verdachten diefstal aangehouden op de Laan van Londen

16 oktober 2010

DORDRECHT - In de nacht van vrijdag 15 oktober op zaterdag 16 oktober werd bij de politie gemeld, dat er personen gezien werden op het dak van bijgebouw van het ziekenhuis aan het Van der Steenovenplein. Ter plaatse werd op het dak een hoeveelheid vermoedelijk van diefstal afkomstige koperen bliksemafleider gevonden.

Agenten maakten een zoekslag in de omgeving waarbij o.a. een politiehond werd ingezet. In de struiken aan de Laan van London werden 3 mannen aangetroffen: een 24-jarige en 25-jarige man uit Dordrecht en een 24-jarige man uit Den Haag. Zij zijn aangehouden en voor verhoor mee genomen naar het bureau. De politie stelt een onderzoek in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.