Verdachte aangehouden aan de Jacob van Heemskerckstraat

21 oktober 2010

DORDRECHT - Een 26-jarige man uit Dordrecht is 21 oktober op de Jacob van Heemskerckstraat aangehouden. De agenten wisten dat de man nog boete(s) van 1300 euro had openstaan en zagen hem.

De man beweerde echter dat hij niet de verdachte, maar diens broer was. Zelfs toen zijn vriendin zich bij hem voegde, verweet hij ook haar dat zij hem met zijn broer verwarde. De man kon zijn ware identiteit niet aantonen, want hij had geen identiteitsbewijs bij zich.

Daarop werd hij aangehouden en naar het politiebureau meegenomen. In de politieauto op weg naar het bureau staakte de man spontaan zijn toneelstuk. Hij is ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.