Rijbewijs ingevorderd na rijden onder invloed over de Singel

22 oktober 2010

DORDRECHT - Een 34-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van donderdag op vrijdag 22 oktober zijn rijbewijs kwijtgeraakt, nadat hij betrapt werd op het rijden onder invloed. Agenten zagen de man in een personenauto over de Singel rijden toen zij hem staande hielden voor een routinecontrole.

Bij het afnemen van een blaastest, blies de man een F. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar werd met een ademtest 785 ug/l gemeten, terwijl de limiet op 220 ug/l ligt. Vervolgens is het rijbewijs van de man ingevorderd. Na verhoor is hij heengezonden met een rijverbod van 9 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.