Doorgereden na op de Merwekade

25 oktober 2010

DORDRECHT - Na onderzoek hebben agenten een 38-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De politiemensen stelden op zondagavond 24 oktober 2010 een onderzoek in naar een aanrijding. Deze gebeurde op de Merwekade in Dordrecht. Daar botsten twee auto’s tegen elkaar. De veroorzaker reed na het ongeval door.

De agenten vonden deze verdachte even later. Op het bureau probeerde de politiemensen de 38-jarige een blaastest af te nemen. Dat mislukte twee keer. Hierna kwam een arts een bloedproef nemen. De uitslag moet aangeven of de man een te hoog promillage had door alcoholgebruik.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.