Pizzabezorger beroofd van geld op de Blaauwweg

27 oktober 2010

DORDRECHT - Een 17-jarige jongen uit Dordrecht heeft aangifte gedaan van beroving. Hij moest op dinsdagavond 26 oktober 2010 een bestelling afleveren in de wijk Sterrenburg. De 17-jarige kon het adres niet vinden. Op de Blaauwweg in Dordrecht zwaaide iemand naar hem. Toen het slachtoffer afstapte kwamen er nog twee andere jongemannen aan.

Uiteindelijk moest de pizzabezorger zijn geld en telefoon afgeven. Hierna rende de drie verdachten weg richting het Sterrenburgpark. Het incident gebeurde rond 20.50 uur. Getuigen die iets zagen of weten kunnen de politie bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.