Gemeente Dordrecht zet Katinka van Haren in de etalage

27 oktober 2010

DORDRECHT - Via de website van de gemeente Dordrecht krijgt kunstenares Katinka van Haren, ook bekend van galerij VOILA, steun om sponsors te zoeken voor een Buddingh' project. Ze werkt mee aan de komende C. Buddingh' week van 20 tot en met 27 november in Dordrecht.

De tekst bij de gemeente Dordrecht:

Katinka van Haren, al meer dan 20 jaar kunstenares te Dordrecht, zoekt sponsoren voor haar Gorgelwezensproject.

Het Gorgelwezensproject is geïnspireerd op de rijmen van de beroemde Dordtse dichter Cees Buddingh. Katinka is van jongs af aan al geraakt door de Gorgelrijmen van Buddingh. Zij maakte onder meer kleurrijke illustraties bij de rijmen, waardoor de Gorgelwezens echt tot leven zijn gekomen.

Het project bevat de publicatie van een kunstboek, een tentoonstelling van de originele illustraties en een voor iedereen toegankelijke buitententoonstelling op het terrein van Natuur- en Milieucentrum Weizigt, in het Weizigtpark. Ter ondersteuning van het project wordt een educatiepakket gecreëerd en is er een communicatieplan opgesteld. Een externe projectassistent coördineert het project.

Ter financiering van het Gorgelwezensproject is er een sponsormap opgesteld, waarbij men onderdelen kan inkopen.

Gorgelwezens

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.