Ruzie aan het Admiraalplein over neerzetten scooter leidt tot mishandeling

27 oktober 2010

DORDRECHT - Politiemensen hebben een 29-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor mishandeling. Op dinsdagmiddag 26 oktober 2010 liep een 26-jarige vrouw uit Dordrecht bij het Admiraalplein in Dordrecht. De verdachte kwam aanrijden met een bromscooter en zette deze neer op de stoep.

Op het moment dat de 26-jarige vrouw hier iets van zei werd de 29-jarige kwaad. Eerst bedreigde de man de vrouw en vervolgens sloeg hij haar. Hierna ging de verdachte weg en de politie stelde direct een onderzoek in. In de Kotterstraat vonden agenten de 29-jarige die nog probeerde te ontsnappen. Maar deze poging mislukte.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.