Wapen weggegooid na ongeval op de Krommedijk

28 oktober 2010

DORDRECHT - Een 39-jarige man uit Dordrecht heeft na een aanrijding een wapen weggegooid. Op woensdagavond 27 oktober 2010 zagen agenten op de kruising van de Krommedijk met de Transvaalstraat in Dordrecht diverse mensen op de rijbaan staan. Op de straat lag ook een bromscooter met daarnaast de 39-jarige bestuurder.

Het ging om een eenzijdig ongeval. Getuigen vertelde nadat de man gevallen was dat hij een wapen had weggegooid. Politiemensen namen dit wapen in beslag. Ook hielden zij de verdachte aan die op het moment van de aanrijding te dronken was om gehoord te worden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.