Handvest mededogen Dordrecht op 252 ondertekenaars

29 oktober 2010

DORDRECHT – De teller op de site van de Buitenwacht loopt op: Het  handvest mededogen is, 252 keer  onderschreven. Zeven dagen geleden stond de teller nog op 189 en in het weekeinde werd de tweehonderd namen grens gepasseerd.

De Buitenwacht, dat een Centrum voor mededogen wil zijn in Dordrecht, verwacht dat het aantal ondertekenaars langzaam zal blijven oplopen.

Mededogen is geen vorm van medelijden, maar een actieve houding om mededogen te doen.

Daarom zoekt de Buitenwacht mensen uit alle windstreken die willen tekenen voor mededogen.

www.buitenwachtdordrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.