Open dag CSgebouw door Van den Oever en Van der Linden

30 oktober 2010 door Paul Schrandt

DORDRECHT - Wethouder F.J. van den Oever (Economische zaken) opende samen met directeur W. van der Linden van woningbouwcorporatie Trivire op zaterdagmiddag 30 oktober de open dag in het CSgebouw. In dit voormalige schoolgebouw vestigen zich steeds meer creatieve ondernemers: vanmiddag heeft de dertigste ondernemer zich ingeschreven waarmee het gebouw nu voor de helft is bezet.

Buurtbewoners en geïnteresseerden kregen de gelegenheid het pand te bezichtigen en kennis te maken met de ondernemers die in het CSgebouw werken. Ook waren er workshops en leuke activiteiten voor kinderen.
De muzikale begeleiding werd verzorgd door Nick McGuire's Trio.
    

Foto's: Paul Schrandt

Voor meer foto's, zie ook www.tomsschaakboeken.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.