Dronken bestuurder van de N3 gehaald op zaterdagmorgen

30 oktober 2010

DORDRECHT - De politie heeft zaterdagmorgen 30 oktober een 31-jarige man uit Dordrecht aangehouden wegens rijden onder invloed. Agenten in een burgerauto reden op de N3 waar de automobilist bij het wachten voor de stoplichten de busbaan op reed, flink het gas intrapte en daarna tussen het verkeer door de oprit naar de N3 opreed.

Vervolgens haalde hij snelheden van rond de 140 km per uur. De man werd van de weg gedirigeerd de agenten en werd aangehouden. Hij bleek danig onder invloed van drank. De man blies 1,3 promille terwijl de grens op 0,5 promille ligt. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.