Auto weggenomen bij inbraak in woning aan de Stooplaan

31 oktober 2010

DORDRECHT - In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in een woning aan de Stooplaan. Terwijl de bewoners ’s nachts lagen te slapen, wist de dader(s) binnen te komen via een raam. Sleutels, reservesleutels, een laptop en de auto voor de deur werden weggenomen.

De auto betreft een grijze Volkswagen Polo met het kenteken 01-NNB-1. De bewoners ontdekten de inbraak en diefstal toen zij vanmorgen vroeg wakker werden. Zij doen aangifte en de politie stelt een (sporen)onderzoek in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.