Jonge automobilist met valse naam aangehouden

01 november 2010

DORDRECHT - Een 15-jarige automobilist uit Dordrecht is op 31 oktober op de Dubbelstraat aangehouden. Agenten zagen hem rond 04.00 uur voor een rood verkeerslicht op de Burgermeester de Raadtsingel stilstaan. Toen het licht groen werd, wilde de jongen optrekken, maar de motor sloeg af. Dat gebeurde meerdere keren achtereen en bij een volgend stoplicht opnieuw verschillende keren. De agenten besloten de automobilist staande te houden. Hij gaf een valse naam op, maar daar trapten de agenten niet in. De jongen gaf toe een valse naam te hebben opgegeven, gaf zijn ‘echte’ naam op en hij kon mee naar het bureau voor verhoor. Na het opnemen van zijn verklaring werd de jongen thuisgebracht. Zijn identiteitsbewijs werd meegenomen om er op het bureau een kopie van te maken. Op het bureau bleek dat de tweede naam die de jongen jongen had opgegeven ook vals was. Daarop de agenten opnieuw naar zijn huisadres, maar de vogel was inmiddels gevlogen. Op het huisadres van de jongen is een uitnodiging om voor een nieuw verhoor langs te komen, achtergelaten.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.