Lastige dief aangehouden 1

02 november 2010

DORDRECHT - Een 47-jarige man uit Dordrecht is op 1 november op de Achterom door medewerkers van de Afdeling Toezicht aangehouden. De man had daar in een supermarkt kipkluifjes, snoep en melk gestolen. Een personeelslid betrapte hem en sprak hem aan. De verdachte liep gewoon weg en trok zich niets van het personeelslid aan. Buiten de supermarkt wilde man wegfietsen, waarop het personeelslid de hulp van twee passerende toezichthouders inriep die de man aanhielden. Hij werd agressief en sloeg om zich heen. De Toezichtmedewerkers wisten hem onder controle te krijgen en droegen hem over aan de politie. De man is in verzekering gesteld.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.