Het Sinterklaashuis weer open

02 november 2010
Het Sinterklaashuis weer open

DORDRECHT - Het Sinterklaashuis heeft ontelbaar veel kamers en overal wordt gewerkt aan de voorbereidingen voor pakjesavond.
Van 16 november tot en met 4 december is het weer geopend voor het publiek.

Wanneer je het plein van het Hof oploopt wordt je verwelkomd door spelende pieten. Eenmaal binnen kun je o.a. een kijkje nemen in de pakjeskamer en de badkamer van de pieten. Ook kun je de bakkerij bezoeken waar de pieten druk in de weer zijn om snoepgoed te maken. Natuurlijk kun je ook Sinterklaas zelf bezoeken in zijn troonzaal waar hij is omringd door verlanglijstjes en tekeningen.
Het Sinterklaashuis is gevestigd in ‘t Hof te Dordrecht. Kijk voor meer informatie op www.sinterklaashuis.nl en vertel hier hoe het bezoek is geweest.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.