112-misbruiker aangehouden

03 november 2010

DORDRECHT - Een 51-jarige man uit Dordrecht is op 2 november op de Abel Tasmanstraat aangehouden. Hij had meerdere malen onnodig met 112 gebeld. Op 2 november deed hij zelfs de melding van een onwelwording van een man in een woning aan de Blaauwweg. Deze man mankeerde echter helemaal niets en hij had 112 ook niet gebeld of laten bellen. Daarop gingen agenten actief op zoek naar de man en hij werd op de Abel Tasmanstraat gevonden. Hij werd voor verhoor naar het politiebureau meegenomen en zijn telefoon is in beslag genomen. Na het verhoor is de man heengezonden. Hij maakte een verwarde indruk.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.