Lokauto heeft succes – verdachten na inbraak aangehouden

04 november 2010

DORDRECHT - Een man en een vrouw van respectievelijk 26 en 24 jaar uit Dordrecht zijn op heterdaad aangehouden nadat zij inbraken in een lokauto van de politie Zuid-Holland-Zuid. Dat gebeurde op woensdagmiddag 3 november omstreeks 17.00 uur.
De politie kreeg op afstand een signaal dat er in de auto werd ingebroken en kon korte tijd later in een woning de twee aanhouden. Uit tactische overwegingen en gezien de status van het onderzoek wordt de locatie waar het gebeurde op dit moment niet bekend gemaakt.
De 26-jarige man zit nog vast en is in verzekering gesteld. De 24-jarige vrouw is na verhoor heengezonden. De lokauto is één van de middelen die de politie inzet om auto-inbraken tegen te gaan en verdachten aan te kunnen houden. De auto heeft al enkele keren eerder succes gehad in Dordrecht.
De politie is iedere keer weer afhankelijk van informatie van mensen die verdachte situaties melden. Onthoud signalementen van verdachten en geef, wanneer sprake is van een voertuig, het kenteken door. Voor verdachte situaties mag het alarmnummer 112 worden gebeld. 

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.