Veelpleger aangehouden op verdenking van winkeldiefstal

04 november 2010

DORDRECHT - Een 53-jarige veelpleger uit Dordrecht is op woensdagmiddag 3 november aangehouden nadat hij tien flessen shampoo in zijn tas stopte en de supermarkt aan de Brouwersdijk zonder te betalen wilde verlaten. De man, ernstig onder invloed van alcohol, kon buiten de zaak worden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De spullen zijn inmiddels weer terug bij de winkel, deze heeft aangifte gedaan tegen de man.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.