Woningbrand in Van Blanckenburgstraat

04 november 2010
Woningbrand in Van Blanckenburgstraat

DORDRECHT - In de Van Blanckenburgstraat is woensdagmiddag 3 november 2010 een brand geweest in een woning. Toen de brandweer aankwam was het vuur al gedoofd. De bewoonster van het pand is door het personeel van de ambulancedienst onderzocht nadat zij rook had binnen gekregen. De brandweer heeft de woning geventileerd. Over de oorzaak is nog niets bekend.
 
Foto: Rob van der Woude

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.