Jacqueline van den Bergh uit Dordrecht PvdA-kandidaat voor Staten

05 november 2010

DORDRECHT –  Jacqueline van den Berghuit Dordrecht  komt op plaats vijftien binnen op de ontwerp kandidatenlijst voor de statenverkiezingen in 2011. Er zijn nu voor de PvdA 10 statenleden, en 2 gedeputeerden. ,,Het wordt spannend", zo concludeert zij op haar weblog. De PvdA hoopt minstens de huidige positie te handhaven en uit te bouwen via het Cohen effect.

Op 27 november a.s. wordt in Engels in Rotterdam de definitieve PvdA-lijst vastgesteld door de PvdA afgevaardigden uit Zuid-Holland. Jacqueline van den Bergh heeft al twaalf jaar ervaring in de gemeenteraad van Dordrecht, maar viel in maart 2010 net buiten de boot als raadslid door de grote overwinning van Beter voor Dordt (BVD).

Bij het CDA ZH is Dordtenaar Govert Veldhuijzen op plek 3 de eerste bekende kandidaat.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.