VVD steunt bedreigde ambtenaren in Dordrecht

05 november 2010

DORDRECHT -De VVD heeft zich tot nu toe als enige partij in Dordrecht op de eigen website duidelijk uitgesproken tegen het bedreigen van ambtenaren in Dordrecht, die namens de gemeente gewoon hun werk doen. De tekst luidt van de VVD Dordrecht:


De VVD heeft met verontrusting kennis genomen van de bedreiging van ambtenaren die zich bezig houden met de handhaving van regels rond illegale kamerverhuur en overlastgevende panden. Wij spreken onze steun uit aan de betrokken ambtenaren en hun gezin en hopen dat de dader(s) zo snel mogelijk worden opgepakt.

De VVD is daar duidelijk in: van ambtenaren blijf je af en bedreigingen worden niet getolereerd. De VVD stelt vast dat er in de nieuwe begroting terecht ruimte is gemaakt voor een “taskforce” om deze woonoverlast te bestrijden. Regels zijn regels en deze moeten worden gehandhaafd.

 

Aanstaande dinsdag en woensdag wordt in het Stadhuis over de nieuwe begroting gesproken en besloten. De verwachting is dat alle partijen dan ook zullen reageren op het bedreigen van ambtenaren waardoor Dordt landelijk nieuws was afgelopen weekeinde na een eerste publicatie in AD De Dordtenaar.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.