CDA Dordrecht wil vervoer over spoor stuk veiliger

05 november 2010

DORDRECHT - Het CDA kreeg deze week gedeputeerde uit eigen kring, Govert Veldhuizen, op bezoek. Een signaal was: het vervoer over het spoor moet veiliger.

BERICHT VAN CDA BERICHTENDIENST:

Het zijn roerige tijden, zowel in onze stad als op provinciaal niveau. Het CDA Dordrecht had dan ook Hans Démoed en Govert Veldhuijzen (de nummer 2 en 3 op de kieslijst) uitgenodigd om te praten over de Provinciale Statenverkiezingen van 2 maart 2011. Onze afdeling hecht namelijk veel belang aan thema’s waar de provincie onze stad bij moet helpen. Een goed voorbeeld is veiligheid. Over de spoorlijn die dwars door Dordrecht loopt worden veel gevaarlijke stoffen getransporteerd. Dat moet wat het CDA betreft een stuk veiliger. Denk bijvoorbeeld aan overkapping/ondertunneling, veiligere wissels en automatische rembeveiliging. Een ander thema is verkeer en vervoer. Het CDA Dordrecht is blij met de provinciale steun voor de uitbreiding van de Provinciale weg en de op en afritten van de N3. We zijn echter minder blij met de discussie of Dordrecht nu wel of niet een Intercitystation is. Het standpunt van het CDA is duidelijk: Dordrecht moet een intercitystation blijven. Als deze functie wegvalt is dat zeer schadelijk voor de st
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.