Aanrijding tussen auto en bromfietser

05 november 2010

DORDRECHT - Op de kruising Chico-Mendesring/Groenezoom heeft vrijdagmorgen 5 november een aanrijding plaatsgehad tussen een bromfietser en een auto. De bromfietser – een 16-jarige jongen uit Dordrecht – reed op het fietspad komend vanaf de Groenezoom. De personenauto bestuurd door een 34-jarige man uit Dordrecht, reed ops de dat moment vanaf de Groenezoom de Chico Mendesring. Een aanrijding was het gevolg waarbij de bromfietser van het voertuig werd geslingerd. Deze raakte ernstig gewond aan het hoofd en werd eerste hulp van ambulancepersoneel en het medisch team van de traumahelikopter.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.