Aangehouden na vernieling en rijden onder invloed

05 november 2010

DORDRECHT - In de nacht van donderdag op vrijdag zijn twee mannen van 21 en 22 jaar aangehouden voor vernieling. Ze worden verdacht van het kapot gooien van bloempotten op de Kort Ambachtlaan. Een alerte getuige meldde de politie dat er glasgerinkel was gehoord. Agenten namen poolshoogte en zag het tweetal wegrennen. Ze werden in de kraag gevat op de Irislaan. Het duo werd ingesloten. ’s Ochtends om 06.00 uur kwamen drie vrienden op het politiebureau verhaal halen over waarom de twee waren aangehouden. Ze kregen nul op rekest waarna ze in een auto stapten en met zeer hoge snelheid wegreden via de N3 de A16 op. Daar werden ze aan de kant gezet en de bestuurder (22 jr)aangehouden wegens rijden onder invloed.  Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.