Verkeersmaatregelen Minnaertweg

05 november 2010

DORDRECHT - In de week van 8 november gaat de gemeente verkeersremmende maatregelen aanbrengen in de Minnaertweg.

Vanwege rioleringswerkzaamheden in de Jagerweg is een omleiding ingesteld. Deze omleiding loopt over de Minnaertweg. Sinds de omleiding heeft de gemeente veel klachten ontvangen van bewoners van de Minnaertweg over overlast van voorbij razende auto’s. De gemeente vindt verkeersveiligheid erg belangrijk, zeker ook voor de fietsers in de stad. Daarom brengt de gemeente vier (tijdelijke) wegversmallingen aan, waardoor automobilisten hun snelheid moeten aanpassen. Ook is de politie gevraagd vaker te controleren op de Minnaertweg.

Vertraging werkzaamheden Jagerweg
In de week van 16 augustus zou gestart worden met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van een nieuwe riolering. Deze voorbereidende werkzaamheden worden uitgevoerd door de nutsbedrijven. Helaas hebben de werkzaamheden flinke vertraging opgelopen, omdat benodigde materialen niet op tijd beschikbaar waren. Het hele project heeft nu een vertraging opgelopen van acht weken. De gemeente verwacht dat het project eind februari 2011 afgerond kan worden.

Omleiding
De ingestelde omleiding over de Minnaertweg zal door de vertraging op de Jagerweg langer duren. Meer informatie over de omleiding vindt u op de website www.dordrecht.nl/wegafsluitingen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.