Dordrechts Museum weer open voor iedereen vanaf zondag 28 november

07 november 2010

DORDRECHT – Het staat nu echt geschreven: Na ruim twee jaar verbouwen is het zover: het Dordrechts Museum in Dordrecht gaat weer open. Vanaf zondag 28 november is iedereen weer welkom. Museum-directeur Peter Schoon liet in veel brievenbussen dit weekeinde het bericht vallen, dat het Dordrechts museum weer toegankelijk wordt.
In het gebouw, waar in juli 1904 het museum voor de  eerste keer begon na een geschiedenis aan de Wijnstraat, is het nieuwe Dordrechts Museum terug te vinden.Het NIEUWE is met nadruk toegevoegd aan de boodschap.
Het is anders en het is vertrouwd. Het wordt een plek waar ontmoetingen plaats vinden, een concert en nog meer, aldus Peter Schoon.
De uitnodiging geeft verder aan:

,,Prikkel uw zintuigen met vijf eeuwen schilderkunst, het inspirerende gebouw, het verrassende interieur en de tuin met z’n statige bomen. Geniet van de kunst en een goede cappuccino……”

Meer info op www.dordrechtsmuseum.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.